skip to Main Content

Uw professionele partner in 5-assig frezen

Wilt u uw product 5-assig laten frezen? Jadima fijnmetaalbewerking is uw partner om diverse producten van metaal te laten frezen. Het maakt ons niet uit voor welke industrie u uw product wilt laten realiseren. Voor elke branche kunt u bij ons terecht, zo wij hebben wij al mooie opdrachten mogen voltooien in onder andere de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Ook zijn wij als matrijzenmakerij in te schakelen voor het testen en optimaliseren van matrijzen. Wij bieden u altijd een snelle en professionele service op het gebied van zinkvonken, draadvonken, draaien, slijpen en 5-assig frezen.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Zo werkt 5-assig frezen

Een 5-assige CNC-machine maakt het mogelijk om 5-assig te frezen (Computerized Numerical Control). Onze moderne machines zijn voorzien van de beste technologie waardoor de aanvoer van het materiaal semi-automatisch verloopt. In tegenstelling tot een 3-assige freesmachine, kan de kop gekanteld worden. Dit maakt het mogelijk om in één opspanning aan vijf kanten het product te bewerken. Tevens is het mogelijk om hiermee complexe producten in allerlei (3D) vormen te ontwikkelen. Bij ons kunt u ook kiezen voor zinkvonken. Bij een product van geleidende metalen, zoals koper, aluminium en hardmetaal, is het mogelijk om te draadvonken. Laat ons uw wensen weten zodat wij uw product op maat kunnen zinkvonken, draadvonken, draaien, slijpen of 5-assig frezen.

Dit zijn de voordelen van 5-assig frezen

Onze moderne methode van frezen biedt veel voordelen ten opzichte van 3-assig frezen, waarbij meerdere opspanningen nodig zijn. Zo biedt deze moderne techniek de volgende voordelen:

  • Meerdere bewerkingen in één opspanning
  • Snellere en nauwkeurige bewerking
  • Hogere toleranties om de kleinste details te bewerken
  • Geschikt voor de meeste complexe (3D) freeswerken
  • Nauwelijks foutieve bewerkingen door efficiënt gebruik van grondstof

Door de snellere bewerking van frezen op 5-assig niveau, is het voor ons ook mogelijk om scherpe prijsafspraken te maken.

Overtuigd van onze moderne techniek? Maak een afspraak!

Wilt u direct een afspraak inplannen voor het 5-assig frezen van uw product? Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze andere technieken zoals draadvonken, zinkvonken draaien of slijpen? Bel ons dan op +31318-640880, stuur een mail naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Na een persoonlijk gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van zinkvonken, draadvonken, draaien, slijpen en 5-assig frezen.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken