skip to Main Content

Welkom bij Jadima!

We zijn een matrijzenmaker die zich vooral richt op spuitgietmatrijzen voor de kunststof/productie industrie. Ons bedrijf is in 1976 opgericht door Dick van der Wilt die in een schuur achter het huis in Zeist begonnen is zonder personeel. Het bedrijf groeide en 6 jaar later is het bedrijf verhuisd naar Maartensdijk, naar een huis met een grotere garage naast het huis die als werkplaats werd ingericht. 16 jaar later werd alles echter weer te klein en zijn we verhuisd naar Ede met een nog grotere werkplaats achter het huis. Ook hier groeiden we uit en inmiddels hebben we ons nu alweer 18 jaar geleden gevestigd op onze huidige locatie aan de Galvanistraat in Ede. Hier werken nu 20 vaste krachten dagelijks aan de ontwikkeling van uw matrijs. Jan, de zoon van Dick, heeft inmiddels het bedrijf overgenomen en is sinds 2001 directeur van Jadima BV. In 2016 hebben we ons 40-jarig jubileum mogen vieren.

Wij vinden het belangrijk om tijdens het complete traject van het ontwerp tot aan de proefspuiting van het product, betrokken te zijn bij de matrijs. Door onze opgedane ervaring en expertise kunnen we de klant perfect adviseren bij uitdagingen of vraagstukken. Als de klant het ontwerp presenteert kijken onze engineers altijd mee om eventuele moeilijkheden op voorhand te tackelen. We produceren inmiddels met de nieuwste lichting machines en vinden het belangrijk om te blijven innoveren. We hebben bijvoorbeeld meerdere machines die in staat zijn om 5-assig te frezen. Ook gebruiken we automatische magazijnen om ’s nachts de machines te beladen. Alles valt of staat met een goede voorbereiding!

Tijdens de productie houden we contact met de klant en wordt er regelmatig gecommuniceerd over eventuele aanpassingen en de voortgang van de productie. Onze medewerkers houden zelf controle over de productie, dat wil zeggen dat ze de planning volgen en zelf bepalen met welk gereedschap ze de opdracht uitvoeren. Zo kunnen ze met hun ervaring aangeven wat het beste gereedschap is voor de klus. Ook testen ze regelmatig nieuwe tools, waardoor de snelheid en de precisie blijft toenemen.

Kortom we werken met kennis, gevoel en passie aan de projecten en willen dit de komende jaren zeker blijven doen.

Ons werkgebied

Als matrijzenmaker zijn wij gevestigd in Ede, te midden van plaatsen zoals o.a. Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Renkum, Bennekom, Lunteren en Rhenen en omstreken. Echter werken wij ook regelmatig voor bedrijven die elders in Nederland gevestigd zijn.

Jan van der Wilt | Directeur

Trots dat we voldoen aan deze maatstaf!

ISO 9001_2232075_NL_2022 certificaat

Ons ervaren team staat graag voor u klaar

Jan - Directeur
Jan - Directeur
Jolanda - Finance
Jolanda - Finance
Hugo Bosman - Werkplaats chef
Hugo - Werkplaats chef
Gert - Engineer
Gert - Engineer
Maurice zw wit
Maurice - 3D-meetspecialist
Laurens- Facility
Laurens - Facility
Jolanda - Administratie
Jolanda - Administratie
Kees - CNC-Frezer
Kees - CNC Frezer
Walter - CNC Frezer
Walter - CNC Frezer
Henrik - Montage
Henrik - Montage
Peter Roelofs - CNC frezer
Peter - CNC-frezer
Daan Schoutissen
Daan - CNC-frezer
Jan - Vonker
Jan - Vonker
Joppe - CNC draaier
Joppe - CNC Draaier
Davey - Leerling CNC
Davey - CNC-Frezer
Jacob - CNC frezer
Jacob - CNC Frezer

In Memoriam

Berend - CNC Frezer
Berend

Overleden op 21-10-2021

Gepensioneerd

Wim Jansen - Slijper
Wim - Slijper (Gepensioneerd per 31-08-23)

Gepensioneerd

Rien - Montage
Rien - Montage (Gepensioneerd per 01-03-24)
Back To Top
×Close search
Zoeken