skip to Main Content

Uw specialist in spuitgietmatrijzen nabij Bennekom

Wilt u voor spuitgietmatrijzen in contact komen met in Bennekom? Dan is Jadima Fijnmetaalbewerking uw professionele partner. Voor elk soort spuitgietbedrijf realiseren wij al ruim 40 jaar spuitgietmatrijzen. Werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen verrichten zijn zinkvonken, draadvonken, kunststof spuitgieten, draaien, slijpen en complexe 3D-matrijzen 5-assig CNC frezen. Tevens zijn wij als matrijzenmakerij in te schakelen voor het testen en optimaliseren van matrijzen. Wilt u direct een afspraak maken? Benader ons vanuit Bennekom.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Kunststof spuitgieten doet u met de juiste matrijs

Is uw spuitgietbedrijf in Bennekom actief in de kunststof-/productie industrie? Laat onze matrijzenmakerij dan maatwerk spuitgietmatrijzen voor u maken. Al sinds 1976 richt ons bedrijf zich op het realiseren van spuitgietmatrijzen. Waar oprichter Dick van der Wilt dit eerst alleen deed, hebben we inmiddels 20 vaste matrijzenmakers in dienst. Het feit dat we in 2016 ons 40-jarig jubileum mochten vieren, toont het vertrouwen van elk spuitgietbedrijf in de regio in ons. Onze aanpak staat erom bekend dat we vanaf het ontwerp tot aan de proefspuiting van uw matrijs zeer betrokken zijn bij het gehele traject. Bovendien bieden wij passend advies aan, als u tegen vraagstukken of uitdagingen aanloopt aangaande spuitgieten. Kortom, schakel onze matrijzenmakerij vanuit Bennekom in.

Laat uw metalen 5-assig CNC frezen door een specialist

Wij maken gebruik van een 5-assige CNC-machine. Welk product u ook wilt laten frezen voor uw spuitgietbedrijf in Bennekom, wij kunnen elk metalen product en alle matrijzen CNC-frezen (Computerized Numerical Control frezen). Ten opzichte van 3-assig frezen, biedt 5-assig CNC frezen veel voordelen. Zo beweegt bij 5-assig simultaan frezen de tafel met het product mee tijdens de bewerking. Hierdoor kan de frees kaarsrecht op het product de bewerking verrichten. Dit zorgt niet alleen voor een precies, simultaan resultaat, maar hierdoor kunnen wij als matrijzenmaker ook sneller en foutloos te werk gaan. Ook voor andere denkbare (3D vormen) realiseren wij als matrijzenmaker uw materialen, waarbij u ook kunt kiezen voor zinkvonken of draadvonken. Deze elektro-thermische verspaningstechniek gebruikt elektriciteit als bewerking. Laat ons uw wensen weten, zodat wij uw product kunnen draadvonken, zinkvonken, draaien, slijpen of 5-assig CNC frezen.

Schakel onze matrijzenmakerij vanuit Bennekom in

Wilt onze matrijzenmakerij inschakelen om spuitgietmatrijzen in Bennekom te realiseren? Of heeft u vragen over kunststof spuitgieten? Ook voor andere vragen of als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem dan contact met ons op. Bel naar +31318-640880, mail naar jw@jadima.nl of vul ons online contactformulier in. Maak direct een afspraak om uw metalen te 5-assig cnc te frezen of te draadvonken. Wat mag onze gespecialiseerde matrijzenmakerij in Bennekom voor u betekenen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken