skip to Main Content

CNC frezen voor diverse doeleinden

Voor het CNC frezen van diverse spuitgietmatrijzen bent u bij matrijzenmakerij Jadima Fijnmetaalbewerking aan het juiste adres. Onze specialisten frezen voor uiteenlopende industrieën. Onder andere werken wij voor de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische branche en de olie- en gassector. Wij beschikken over veel kennis en jarenlange ervaring wat betreft frezen, maar u kunt bij ons ook terecht voor draadvonken, zinkvonken, draaien en slijpen. Wij realiseren voor u diverse matrijzen op maat van metaal. Zoekt u ook een betrouwbare partner met veel ervaring op het gebied van CNC frezen?

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Voordelen van CNC-frezen

Wij beschikken over een hoogwaardige freesmachine waarmee we 5-assig simultaan kunnen frezen. Onze moderne machines zijn voorzien van de beste technologie waardoor de aanvoer van het materiaal vrijwel automatisch verloopt. Het grote voordeel van 5-assig frezen, is dat er minder opspanningen nodig zijn. Hiermee bereiken we hogere toleranties en uw product is sneller en nauwkeuriger te frezen. Doordat er maar één opspanning nodig is, kunnen wij ook de details zo zorgvuldig en netjes realiseren. Door de 5 assen kunnen wij ook elke denkbare (3D vorm) voor u maken. Onze specialisten dragen tevens bij aan een effectieve en professionele eindproductie bij het CNC-frezen van uw product.

De mogelijkheden bij CNC-frezen

Wilt u een product laten CNC-frezen en heeft u het design al in gedachte? Als u een technische tekening beschikbaar heeft, maakt dit het voor ons eenvoudig om alles precies naar wens te realiseren. Heeft u nog geen idee van wat u zoekt? Dan denken wij graag met u mee voor een gewenst ontwerp. De meest complexe opdrachten zijn mogelijk, van serieproductie tot robotbelading. Heeft u meerdere producten die u wilt laten realiseren? Dan kunt u uiteraard ook voor de productie van een groter aantal producten een prototype of een mal laten maken. Wij plannen hiervoor graag een persoonlijk gesprek met u in om alle mogelijkheden en uw wensen te bespreken. De kosten brengen wij dan ook gelijk in kaart door middel van een duidelijke offerte.

Interesse? Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer weten over CNC-frezen of wilt u direct een afspraak maken? Of wilt u meer weten over onze werkwijze van het frezen? Bel ons dan op +31318-640880, stuur een mail naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Welk product u ook in gedachte heeft om te laten frezen, vrijwel elk type materiaal is mogelijk. Welk product wilt u laten CNC frezen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken