skip to Main Content

Op zoek naar een matrijzenmaker in Ede?

Is uw spuitgietbedrijf in Ede op zoek naar een kwalitatieve matrijzenmaker? Kom dan in contact met Jadima Fijnmetaalbewerking. Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in het realiseren van spuitgietmatrijzen voor uiteenlopende industrieën. Denk aan complexe 3D-matrijzen. Als complete matrijzenmakerij bieden wij ook diensten aan in het testen en optimaliseren van matrijzen. Wij beschikken zelfs over machines die 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen en zinkvonken. Schakel ons direct in vanuit Ede als u matrijzen zoekt voor spuitgieten.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Laat ons de basis realiseren voor kunststof spuitgieten

Onze matrijzenmakerij richt zich vooral op spuitgietmatrijzen voor de kunststof-/productie industrie. Ons bedrijf is al in 1976 opgericht door Dick van der Wilt. Inmiddels realiseren 20 vaste matrijzenmakers dagelijks allerhande spuitgietmatrijzen in Ede. Onze aanpak levert kwaliteit en zekerheid. En dat is bekend bij vrijwel elk spuitgietbedrijf in de ruime regio. Wij hebben niet voor niets in 2016 ons 40-jarig jubileum mogen vieren. Waar wij voor staan? Betrokken zijn bij het gehele traject van de matrijs. Van het ontwerp tot aan de proefspuiting. Op deze manier kan onze matrijzenmakerij voor elk spuitgietbedrijf in Ede de juiste matrijzen vervaardigen. Uiteraard kunnen wij u dankzij onze kennis en ervaring ook perfect adviseren bij uitdagingen of vraagstukken aangaande spuitgieten.

Leer hoe wij 5-assig CNC frezen

Als modern bedrijf in Ede beschikken we over een 5-assige CNC machine. CNC frezen staat voor Computerized Numerical Control frezen. Met deze hoogwaardige techniek kunnen we materiaal zeer precies bewerken en simultaan frezen. Hiermee besparen we als matrijzenmaker zeer veel tijd in het freesproces. Omdat onze CNC machine 5 assen bevat, kunnen we 5-assig frezen, alle mogelijke kanten op. Elke denkbare (3D) vorm is hiermee dus te realiseren. Naast dat wij de geleidende materialen voor uw spuitgietbedrijf kunnen bewerken door ze 5-assig CNC te frezen, zijn wij gespecialiseerd in zinkvonken, ook wel bekend als draadvonken. Voor deze elektro-thermische verspaningstechniek wordt elektriciteit gebruikt als bewerking. Kortom, wilt u dat wij uw materialen 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen, draadvonken of zinkvonken? Geef het aan onze matrijzenmaker door.

Voor uw spuitgietmatrijzen of andere producten in Ede

Wilt u dat wij in Ede uw gewenste spuitgietmatrijzen realiseren in onze matrijzenmakerij? Wenst uw spuitgietbedrijf onze vakmensen in te schakelen, zodat u straks zorgeloos kunststof kunt spuitgieten? Of mogen wij uw metalen 5-assig cnc frezen of draadvonken? Wij denken graag met u mee en ontwikkelen de oplossing die het beste werkt. Bel naar +31318-640880, mail naar jw@jadima.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn graag uw gespecialiseerde matrijzenmaker in Ede.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken