skip to Main Content

Matrijzenmakerij nodig? Schakel ons in vanuit Lunteren

Jadima Fijnmetaalbewerking is uw matrijzenmakerij in de omgeving van Lunteren. Al ruim 40 jaar realiseren wij diverse 3D-matrijzen voor diverse industrieën. Heeft uw spuitgietbedrijf ook behoefte aan goede spuitgietmatrijzen? Wij zijn ook in te schakelen voor het testen en optimaliseren van matrijzen. Zo kunt u straks zorgeloos spuitgieten. Wij staan voor een professionele en effectieve service. Voor welke opdracht wilt u ons inschakelen? Laat ons weten wat wij voor u 5-assig mogen CNC frezen, draaien, slijpen, draadvonken of zinkvonken. Benader ons direct vanuit Lunteren.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Kunststof spuitgieten met kwalitatieve spuitgietmatrijzen

Is uw spuitgietbedrijf in Lunteren in de kunststof-/productie industrie actief? Dan heeft u ongetwijfeld behoefte aan kwalitatieve spuitgietmatrijzen. Onze matrijzenmakerij maakt al sinds 1976 maatwerk spuitgietmatrijzen voor elk soort spuitgietbedrijf in de ruime regio. In het begin werkte oprichter Dick van der Wilt nog alleen. Nu maken zo’n 20 vaste matrijzenmakers dagelijks complete matrijzen. Onze aanpak wordt al jaren enorm gewaardeerd. Dit is terug te zien in het feit dat we in 2016 alweer 40 jaar mochten bestaan. Wilt u dat wij de matrijzen realiseren, zodat u perfect kunt gaan spuitgieten? Dan zijn wij vanaf het ontwerp tot aan de proefspuiting nauw betrokken bij het gehele proces. En heeft u vragen of twijfels? Laat ons u dan voorzien van passend advies. Neem direct contact op met onze matrijzenmakerij.

Laat ons uw metalen producten 5-assig CNC frezen

Levert uw spuitgietbedrijf in Lunteren een metalen of kunststof product? Wij dragen graag bij aan de productie hiervan, door een matrijs te maken met onze 5-assige CNC machine. Deze is geschikt om CNC mee te frezen (Computerized Numerical Control frezen). Deze effectieve methode biedt ons als matrijzenmaker de mogelijkheid het product sneller en nauwkeuriger te frezen in tegenstelling tot 3-assig frezen. Bovendien behalen wij hiermee hogere toleranties. In welke vorm u uw product ook wilt laten bewerken, elke gewenste (3D) vorm realiseren wij voor u. Tevens zijn wij gespecialiseerd in elektro-thermische verspaningstechniek, waarbij wij uw product in de juiste vorm zinkvonken of draadvonken. Benader onze matrijzenmaker vanuit Lunteren en laat ons uw wensen weten voor het 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen, zinkvonken of draadvonken.

Meer informatie of advies over spuitgietmatrijzen nabij Lunteren?

Schakel onze matrijzenmakerij in als u als spuitgietbedrijf foutloos kunststof wilt gaan spuitgieten in Lunteren. Bent u benieuwd naar onze werkwijze wat betreft 5-assig cnc frezen, draaien, slijpen, zinkvonken of draadvonken? Neem gerust contact op of bel voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Bel naar +31318-640880, mail naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze matrijzenmaker denkt altijd met u mee voor de beste oplossing. Jadima Fijnmetaalbewerking is uw professionele partner vanuit Lunteren.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken