skip to Main Content

Schakel ons in als uw matrijzenmaker

Wilt u in contact komen met een ervaren en vakkundige matrijzenmakerij? Schakel dan Jadima Fijnmetaalbewerking in. Al ruim 40 jaar ontwikkelen wij spuitgietmatrijzen voor diverse doeleinden. Onze matrijzenmaker is tevens in te schakelen voor onderhoud en revisie. Wij horen graag welke type matrijs wij voor u mogen realiseren. Geef direct aan onze matrijzenmakerij door wat wij voor u mogen slijpen, frezen, draaien of vonken.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Ontdek de aanpak van onze matrijzenmakerij

Wij werken graag met de allernieuwste technologieën. Dit betekent echter niet dat we alles volautomatisch laten werken. Ook de menselijke factor achten wij nog erg belangrijk. Zo gaan wij graag uitvoerig met u in gesprek, zodat er geen misverstanden ontstaan over wat we voor u mogen realiseren. Juist door deze menselijke input worden fouten voorkomen.

Kom naar onze matrijzenmakerij voor matrijs onderhoud en revisie

Ons bedrijf realiseert matrijzen met de allernieuwste software. Dit geeft ons de mogelijkheid een complete en gedetailleerde 3D-constructie voor u te produceren. Vanuit deze ontwerpen realiseren wij kwalitatief hoogstaande spuitgietmatrijzen. Om deze kwaliteit te behouden, is grondig onderhoud en revisie aan uw matrijzen aanbevolen. Binnen het onderhoud vallen de volgende revisie werkzaamheden:

  • Kleine revisies
  • Kleine reparaties
  • Periodieke smering
  • Periodieke polijstwerkzaamheden

Is er een grote revisie, een ingrijpende reparatie of uitvoeriger onderhoud nodig? Dan bespreken wij met u onze oplossingen en kosten hiervoor. Zo weet u wat onze matrijzenmakerij voor u kan betekenen, tegen welke prijs en kunnen wij ervoor zorgen dat uw matrijs weer in optimale staat verkeert.

Laat onze matrijzenmaker uw maatwerk matrijs produceren

Kortom, schakel onze matrijzenmakerij in als u van metaal een maatwerk matrijs wenst. Wij zijn uitermate ervaren en gespecialiseerd in het slijpen, frezen, vonken en draaien van materialen. U bereikt onze matrijzenmakerij door te bellen naar +31318-640880, te mailen naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze matrijzenmaker hoort graag wat wij voor u mogen betekenen!

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken