skip to Main Content

Matrijzenmaker nodig in Renkum? Schakel Jadima fijnmetaalbewerking in

Heeft uw spuitgietbedrijf in Renkum passende matrijzen nodig voor spuitgieten? Dan bent u aan het juiste adres bij Jadima fijnmetaalbewerking. Met onze jarenlange ervaring van 40 jaar zijn wij uw professionele partner voor spuitgietmatrijzen voor uiteenlopend industrieën. Wij maken maatwerk, complexe 3D-matrijzen. Om tot het beste resultaat te komen, bieden wij als matrijzenmakerij ook de mogelijkheid om matrijzen te testen en te optimaliseren. Heeft u al interesse? Benader ons vanuit Renkum direct en wij gaan uw matrijs 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen of zinkvonken.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Met de juiste matrijs kunt u zorgeloos kunststof spuitgieten

Heeft u een spuitgietbedrijf in Renkum dat actief is in de kunststof-/productie industrie? Schakel onze matrijzenmakerij dan in, zodat we de juiste spuitgietmatrijzen voor u kunnen realiseren. Maatwerk spuitgietmatrijzen maken wij al sinds 1976. Toen richtte Dick van der Wilt het bedrijf op. Toen werkte hij nog alleen. Nu hebben we 20 vaste matrijzenmakers in dienst. Dat wij in 2016 ons 40-jarig jubileum mochten vieren, geeft aan dat onze kwaliteit en kennis al jarenlang volop gewaardeerd wordt. Vanaf het ontwerp tot aan de proefspuiting van uw matrijs zijn wij nauw betrokken bij de realisatie ervan. Ook als uw spuitgietbedrijf voor vraagstukken of uitdagingen staat aangaande spuitgieten, geven wij u graag passend advies. Kortom, schakel vanuit Renkum onze matrijzenmakerij in.

Ontdek hoe wij 5-assig CNC frezen

Wij beschikken over een moderne 5-assige CNC-machine. CNC-frezen staat voor Computerized Numerical Control frezen. 5-assig frezen biedt veel voordelen. Het product is sneller en nauwkeuriger te frezen en u behaalt hiermee hogere toleranties. Dit scheelt als matrijzenmaker veel tijd in het freesproces. Daarnaast biedt 5-assig frezen als voordeel dat de kop gekanteld kan worden en zowel aan de linkerkant en rechterkant bewerkt worden. Elke denkbare (3D) vorm is hiermee dus te realiseren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in zinkvonken, ook wel bekend als draadvonken. Als bewerking wordt voor deze elektro-thermische verspaningstechniek gebruik gemaakt van elektriciteit. Kortom, wilt u dat wij de materialen van uw spuitgietbedrijf in Renkum 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen, draadvonken of zinkvonken? Geef het aan onze matrijzenmaker door.

Spuitgietmatrijzen laten realiseren in Renkum? Bel of mail

Wilt u dat wij uw materialen in Renkum zinkvonken, draadvonken, draaien, slijpen of 5-assig CNC frezen? Bij onze matrijzenmakerij realiseren wij uw spuitgietmatrijzen geheel naar wens. Wij draadvonken of 5-assig cnc frezen precies die matrijs, zodat u perfect kunststof kunt spuitgieten. Tevens denken wij altijd met u mee voor de beste oplossing. Bel naar +31318-640880, mail naar jw@jadima.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn graag uw professionele matrijzenmaker in Renkum.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken