skip to Main Content

Maak kennis met onze matrijzenmaker nabij Rhenen

Zoekt u een professioneel matrijzenmakerij in de regio van Rhenen? Neem dan contact op met Jadima Fijnmetaalbewerking. Met onze jarenlange ervaring van al 40 jaar hebben wij al diverse spuitgietmatrijzen mogen ontwikkelen. Voor diverse industrieën zijn wij in te schakelen voor de productie van maatwerk 3D-matrijzen. Voor een optimaal resultaat in spuitgieten, kunnen wij de matrijzen voor uw spuitgietbedrijf tevens uitvoerig testen en optimaliseren. Welke product of artikel wilt u vanuit Rhenen laten zinkvonken, draadvonken, draaien, slijpen of 5-assig wilt laten CNC frezen?

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Kunststof spuitgieten met maatwerk spuitgietmatrijzen

Opereert uw spuitgietbedrijf in Rhenen in de kunststof-/productie industrie? Dan zijn kwalitatieve spuitgietmatrijzen onmisbaar. Voor elk soort spuitgietbedrijf in de ruime regio maakt onze matrijzenmakerij al sinds 1976 maatwerk spuitgietmatrijzen. Oprichter Dick van der Wilt deed dit eerst nog alleen. Inmiddels werken in onze matrijzenmakerij zo’n 20 vaste matrijzenmakers. Wat onze aanpak typeert, is dat wij vanaf het ontwerp tot aan de proefspuiting van uw spuitgietmatrijzen zeer nauw betrokken zijn bij het gehele proces. Deze werkwijze hanteren wij al meer dan 40 jaar. Heeft u vragen over spuitgieten? Of is er sprake van een complexe uitdaging? Leg uw vraag of verzoek aan ons voor vanuit Rhenen. Dan bieden wij u graag passend advies en maatwerk spuitgietmatrijzen aan.

Laat uw metalen product 5-assig CNC frezen door een specialist

Met onze 5-assige CNC-machine kunnen we CNC te frezen (Computerized Numerical Control). Onze matrijzenmaker kan met deze moderne techniek de matrijs sneller, simultaan en nauwkeuriger frezen in tegenstelling tot de 3-assige techniek. 5-assig frezen betekent ook dat het product aan 5 kanten bewerkt kan worden. Elke (3D) vorm is mogelijk. Naast 5-assig CNC frezen kunt u ons inschakelen voor de elektro-thermische verspaningstechnieken zinkvonken en draadvonken. Bij deze techniek maken we gebruik van elektriciteit. Dit is ideaal voor kunstof, koper, aluminium en hardmetaal onderdelen. Waarmee kan onze matrijzenmaker u van dienst zijn? Vraag een persoonlijk gesprek aan vanuit Rhenen en laat ons uw wensen weten voor zinkvonken, draadvonken, draaien, slijpen of 5-assig CNC frezen.

Schakel ons vanuit Rhenen in voor uw spuitgietmatrijzen

Wilt u direct onze matrijzenmakerij spuitgietmatrijzen laten realiseren voor uw spuitgietbedrijf in Rhenen? Dan bespreken wij graag eerst met u uw gewenste design. Als u nog geen idee heeft, denken wij graag met u mee. Voor vragen en advies zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U bereikt onze matrijzenmaker vanuit Rhenen door te bellen naar +31318-640880, te mailen naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Schakel ons in voor draadvonken, zinkvonken, draaien, slijpen of 5-assig cnc frezen, als uw spuitgietbedrijf kwalitatief wil gaan spuitgieten.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken