skip to Main Content

Metaal laten rondslijpen door Jadima Fijnmetaalbewerking

Wilt u een metalen oppervlak nauwkeurig laten rondslijpen? Dan bent u bij Jadima Fijnmetaalbewerking aan het juiste adres. Wij beschikken over nauwkeurige slijpmachines en ervaren vakmensen. Onze expertise hebben wij verkregen door het jarenlang maken van zeer nauwkeurige onderdelen voor onze custom made spuitgietmatrijzen. En deze vaardigheden zetten wij nu ook in voor andere bedrijven. Dus wilt u metaal nauwkeurig rond laten slijpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de opdracht door te spreken. Dan doen we u een scherp aanbod!

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Zeer nauwkeurige maatvoering en toleranties

Rondslijpen is een verspanende bewerking, waarbij metaal in een ronde vorm wordt geslepen. Het grote voordeel, in vergelijking tot bijvoorbeeld draaien en frezen, is dat slijpen veel nauwkeuriger is. Door metaal te laten rondslijpen, wordt het ronder, nauwkeuriger aan de maat en is het mogelijk om een zeer lage ruwheidswaarde te verkrijgen.

Hoge kwaliteit door jarenlange ervaring

In de machinebouw draait alles om de juiste materiaaleigenschappen en toleranties. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van geslepen onderdelen voor onze custom made spuitgietmatrijzen, zijn wij zeer bedreven in het rondslijpen. Zowel assen als andere vormen, zoals een rechthoekig blok, kunnen wij van een perfect ronde kant voorzien. Wij zetten uw technische tekening om in een kant-en-klaar product, met de door u gewenste mechanische eigenschappen

Gehard metaal laten rondslijpen

Metaal dat wordt rondgeslepen is vaak gehard metaal, zodat het geslepen oppervlak ook slijtvast is. De meeste bedrijven hebben niet de mogelijkheid om dit zelf te doen. Bij Jadima Fijnmetaalbewerking beschikken wij over alle kennis, vaardigheden en de machines om het rondslijpen voor u te doen. Zo voorzien we ze van de juiste maatvoering, tolerantie en oppervlakteruwheid!

Zowel enkelstuks als kleine series

Wij zijn hét adres voor het nauwkeurig rondslijpen van metaal. Zowel enkelstuks, als kleine series zijn mogelijk. Alles wat hiervoor nodig is, is een ontwerp en een technische tekening met de juiste toleranties. Doordat wij over jarenlange ervaring beschikken is het voor ons geen probleem om met u mee te denken. Ook eerst een prototype laten slijpen voordat u een serie bestelt, is geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Dan brengen we meteen de kosten voor u in kaart.

Interesse? Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer informatie over rondslijpen? Of direct een offerte aanvragen? Bel ons dan op +31318-640880, stuur een mail naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wilt u eerst overleggen? Neem ook dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak.

Back To Top
×Close search
Zoeken