skip to Main Content

Wij realiseren matrijzen voor uw spuitgietbedrijf

Bent u een spuitgietbedrijf dat op zoek is naar een ervaren matrijzenmaker? Neem dan contact op met Jadima Fijnmetaalbewerking. Wij ontwikkelen al meer dan 40 jaar spuitgietmatrijzen voor allerhande industrieën. Maar ook voor matrijs onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Schakel ons in voor het produceren van uw matrijzen en spuitgietmatrijzen van metaal. Kortom, wij zijn de partner die u helpt met het draaien, slijpen, frezen en vonken van matrijzen.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Ontdek meer over ons bedrijf

Onze werkwijze kan als tweeledig beschouwd worden. Waar we enerzijds werken met de nieuwste technologieën en machines, achten we anderzijds de menselijke factor nog veel verantwoordelijkheid toe. Dit merkt u al bij onze ontmoeting. Wij vragen u uitvoerig wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren, betrokken en goed geschoolde specialisten zorgen tot in detail duidelijk te hebben wat wij voor u mogen maken. Zo voorkomen we fouten en kunnen we snel en secuur aan de slag. Wij produceren matrijzen voor uw spuitgietbedrijf met de nieuwste lichting machines en blijven innoveren. Wij zijn zelfs in staat om 5-assig te frezen met onze machines.

Uw partner voor matrijs constructie, onderhoud en revisie

Als u als spuitgietbedrijf ons inschakelt voor het produceren van een matrijs, werken wij met de nieuwste ontwerp-software. Hierdoor kunnen we eenvoudig een complete 3D-constructie voor u verwezenlijken. Met kwalitatief hoogstaande spuitgietmatrijzen als resultaat. Let wel, elke matrijs behoeft onderhoud. Gebruikt u als spuitgietbedrijf onze spuitgietmatrijs? Onder dit onderhoud verstaan wij de volgende revisie werkzaamheden:

  • Kleine revisies
  • Kleine reparaties
  • Periodieke smering
  • Periodieke polijstwerkzaamheden

Blijkt er een grote reparatie, uitvoerig onderhoud of een ingrijpende revisie nodig te zijn? Dan nemen we contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij uw matrijs weer in optimale staat krijgen en behouden.

Laat uw spuitgietbedrijf contact met ons opnemen

U kunt als spuitgietbedrijf bij ons terecht wanneer u een spuitgietmatrijs op maat wilt realiseren. Wij zijn uw specialist bij het slijpen, draaien, frezen en vonken van uw matrijs. U bereikt ons door te bellen naar +31318-640880, te mailen naar jw@jadima.nl of laat de gegevens van uw spuitgietbedrijf achter op ons online contactformulier.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken