skip to Main Content

Uw specialist in spuitgieten

Jadima Fijnmetaalbewerking heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het maken van spuitgietmatrijzen om kunststof te spuitgieten. Wilt u ook een product of verpakking spuitgieten? Schakel ons dan in om een maatwerk matrijs te ontwikkelen. Wij produceren maatwerk oplossingen voor allerhande industrieën. Vrijwel elke type kunststof kunnen wij voor u verwerken tot uw gewenste maatwerk spuitgietmatrijs. Kortom, schakel ons bedrijf in als u matrijzen wenst om kunststof te kunnen spuitgieten.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Spuitgieten met kunststof met onze matrijzen

Ons bedrijf kan voor vrijwel alle gangbare thermoplasten maatwerk oplossingen produceren. Voorbeelden hiervan zijn ABS, LCP, Ultem, polypropeen, polystyreen en polyethyleen. Een goede matrijs is heel belangrijk om een kunststof product van hoge kwaliteit te kunnen produceren. Met onze maatwerk matrijzen kunt u precies het product realiseren dat u wenst. Voor het maken van matrijzen gebruiken wij zeer ingenieuze techniek. Maar niet alleen de techniek is bij ons belangrijk. De menselijke factor speelt ook een belangrijke rol om te controleren of de machines hun werk goed doen. Hiermee kunnen we uw opdracht tot in detail helder krijgen en voorkomen we fouten. Maak een afspraak met onze volledig geschoolde, ervaren en betrokken specialisten. Ook als u ook een maatwerk verpakking of product wilt kunnen produceren met behulp van onze matrijzen. Wij vonken, slijpen en frezen dit snel doch zeer secuur tot het gewenste resultaat.

Na het spuitgieten volgt het onderhoud en de revisie

Hebben wij van metaal een maatwerk matrijs mogen realiseren voor u? Dan is het verstandig deze periodiek te laten onderhouden. Als u ons inschakelt voor uitvoerig onderhoud, verrichten wij de volgende revisie werkzaamheden:

  • Periodieke smering
  • Kleine revisies en reparaties
  • Periodieke polijstwerkzaamheden

Als er een grote reparatie, uitvoerige revisie of ingrijpend onderhoud nodig is, lichten we u direct in over de te zetten stappen en de bijbehorende kosten. Zo weet u direct voor welke scherpe prijs wij uw matrijzen weer in optimale staat kunnen krijgen.

Schakel ons in voor kunststof spuitgieten

U begrijpt, wanneer u wilt spuitgieten met kunststof bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons een maatwerk matrijs produceren. Wij pakken al uw opdrachten op die betrekking hebben op draaien, vonken, slijpen en frezen. U bereikt ons door te bellen naar +31318-640880, te mailen naar jw@jadima.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij horen graag waarvoor u kunststof wilt spuitgieten.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken