skip to Main Content

Uw specialist in spuitgietmatrijzen

Wilt u maatwerk spuitgietmatrijzen laten realiseren? Maak dan een afspraak met Jadima Fijnmetaalbewerking. Wij produceren hoogstaande spuitgietmatrijzen voor verschillende industrieën. Dit doen we al ruim 40 jaar. Schakel ons ook in voor benodigd spuitgietmatrijs onderhoud. Elke maatwerk matrijs kunnen wij realiseren van metaal. Wij kunnen dit materiaal frezen, vonken, draaien en slijpen om tot uw gewenste spuitgietmatrijzen te komen.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Zo maken wij onze spuitgietmatrijzen

Ondanks onze innovatieve machines laten wij niet alles over aan de ingenieuze techniek. Ook onze menselijke input achten wij van groot belang. Dit begint al wanneer we met u bespreken wat wij voor u mogen realiseren. Wij pakken uw opdracht niet klakkeloos aan, maar beschouwen elke taak als een creatieve uitdaging. Onze betrokken, ervaren en volledig opgeleide specialisten vragen u uitvoerig wat uw wensen en eisen zijn. Zo weten wij tot in detail wat u van ons verwacht en kunt u met een gerust hart uw opdracht in onze vakkundige handen leggen. Wij maken uw matrijzen van metaal. Tevens zijn wij in staat om de matrijsplaten te vonken, slijpen of frezen.

Uw partner voor matrijs constructie, onderhoud en revisie

Wilt u uw spuitgietmatrijzen door ons bedrijf laten realiseren? Dan ontwerpen wij deze met behulp van de nieuwste software. Voor uw en ons overzicht kunnen wij hiermee een compleet en foutloos 3D-ontwerp verwezenlijken. Dit zorgt uiteraard voor kwalitatief hoogstaande spuitgietmatrijzen. Om deze kwaliteit te behouden, raden wij u aan uw matrijzen periodiek door ons te laten onderhouden. Wij voeren het volgende onderhoud en revisie uit:

  • Periodieke smering
  • Kleine revisies en reparaties
  • Periodieke polijstwerkzaamheden

Soms is het nodig een ingrijpende reparatie, groot onderhoud of een uitvoerige revisie in te plannen. Uiteraard lichten wij u direct in waarom dit nodig is en wat dit u gaat kosten. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan en weet u hoe wij uw matrijzen weer in optimale staat kunnen brengen.

Laat ons uw maatwerk spuitgietmatrijzen realiseren

U begrijpt, ons bedrijf kan van vrijwel elke metaal een maatwerk spuitgietmatrijzen creëren. U heeft uw specialist op het gebied van frezen, vonken, draaien en slijpen gevonden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318-640880, mailen naar jw@jadima.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan uw gewenste spuitgietmatrijzen.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken