skip to Main Content

Schakel ons in vanuit Veenendaal als uw matrijzenmaker

Bent u voor uw spuitgietbedrijf op zoek naar een matrijzenmakerij in de omgeving van Veenendaal? Dan is het verstandig contact op te nemen met Jadima Fijnmetaalbewerking. Al ruim 40 jaar realiseren wij spuitgietmatrijzen voor diverse industrieën die spuitgieten. Wij realiseren maatwerk 3D-matrijzen. Daarnaast is onze matrijzenmakerij zeer ervaren in het testen en optimaliseren van matrijzen. Wat mogen wij voor u 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen, draadvonken of zinkvonken? Geef het direct aan ons door vanuit Veenendaal.

Innovatief

Wij hechten grote waarde aan innovatie.

Vakkundig

Jadima beschikt over enorme vakkennis.

Klantgericht

Wij werken altijd volgens uw wensen.

Zorg voor een goede basis voor kunststof spuitgieten

Onze matrijzenmakerij realiseert spuitgietmatrijzen voor de kunststof-/productie industrie. In 1976, toen het bedrijf opgericht werd door Dick van der Wilt, werkte laatstgenoemde nog alleen. Nu realiseren we met wel 20 vaste matrijzenmakers dagelijks diverse spuitgietmatrijzen. Vrijwel elk spuitgietbedrijf nabij Veenendaal is onze constante kwaliteit opgevallen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ons bedrijf in 2016 alweer 40 jaar bestond. Neemt u ook graag een partij in de arm die vanaf het ontwerp tot aan de proefspuiting betrokken is bij de ontwikkeling van uw matrijs? Schakel als spuitgietbedrijf in onze matrijzenmakerij in. Omdat wij beschikken over zeer veel ervaring en kennis, geven wij u tevens graag advies bij uitdagingen of vraagstukken aangaande spuitgieten.

Laat ons uw metalen 5-assig CNC frezen

Als wij metalen mogen bewerken voor uw spuitgietbedrijf nabij Veenendaal, werken wij met een 5-assige CNC machine. Deze is geschikt om CNC mee te frezen (Computerized Numerical Control frezen). Deze methode maakt het ons als matrijzenmaker mogelijk zeer snel, nauwkeurig en simultaan te werk te gaan. Dat deze machine bestaat uit 5 verschillende en afzonderlijk bestuurbare assen, geeft ons de mogelijkheid 5-assig te frezen. Hierdoor kan elke gewenste (3D) vorm gerealiseerd worden. Naast dat wij metalen 5-assig CNC kunnen frezen, zijn wij specialist op het gebied van zinkvonken en draadvonken. Bij deze elektro-thermische verspaningstechniek wordt elektriciteit gebruikt als bewerking. Geef aan onze matrijzenmaker vanuit Wageningen door of u ons in wilt schakelen voor 5-assig CNC frezen, draaien, slijpen, zinkvonken of draadvonken.

Neem contact met ons op vanuit Veenendaal voor spuitgietmatrijzen

Schakel onze matrijzenmakerij in als uw spuitgietbedrijf spuitgietmatrijzen nodig heeft in Veenendaal. Nadat wij deze voor u 5-assig cnc frezen, draaien, slijpen, zinkvonken of draadvonken, kunt u straks perfect kunststof spuitgieten. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat. U bereikt onze matrijzenmaker vanuit Veenendaal door te bellen naar +31318-640880, te mailen naar jw@jadima.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken