skip to Main Content
Jadima Fijnmetaalbewerking BV. Ontvangt ISO-9001:2015 Van DEKRA.

Jadima Fijnmetaalbewerking BV. ontvangt ISO-9001:2015 van DEKRA.

Jadima heeft op 21-02-2019 het certificaat voor ISO-9001:2015 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat Jadima voldoet aan de richtlijnen volgens het kwaliteitsmanagementsysteem van de ISO-9001:2015.  

“Wij hebben het verandertraject als prettig ervaren. Zo zijn we nu gestructureerd bezig, zonder dat daar veel extra handelingen voor nodig zijn. Een keer goed registreren wat men als “normaal” acht is voor elk bedrijf een aanrader. Pas als je dit helder kunt formuleren zie je vaak waar het stroef loopt in een proces en waar de bottleneck zit.”

Bij Jadima zijn we dagelijks in de weer met het bouwen-, repareren en onderhouden van matrijzen voor de spuitgietindustrie. Al sinds 1976 zijn ze actief in de metaalbewerking. Dit jaar tellen zij zo’n 20 medewerkers, allen met een eigen expertise. Voor hen is het ook een bekroning van het werk.

“Het is goed om een matrijs af te leveren aan de klant en een mooi resultaat te zien, maar het is minstens zo mooi om te horen dat onze huidige werkwijze aansluit op een universele norm. Om de kwaliteit willen we bekend staan, niet zozeer om de kwantiteit.”

Voor de organisatie is het mede door de ISO-certificering van belang om de klant te laten zien dat zij voor kwaliteit staan en bereid zijn hierin te investeren.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

We hebben deel genomen aan een
Europees Sociaal Fonds gesubsidieerd project.

Back To Top
×Close search
Zoeken